fbpx
Пошук за параметрами

WEEKEND У СЛОВАЧЧИНІ! (8 березня)

WEEKEND У СЛОВАЧЧИНІ! (8 березня)

WEEKEND У СЛОВАЧЧИНІ!

Ужгород - Попрад - Vrbov - Кежмарок - Деманівська Долина - Bešeňová - Oravský Podzámok - Кошице - Ужгород

4 дні/ 3 ночі

Дати туру: 08.03.2018Гарантія

Вартість туру від 128 євро

У вартості туру екскурсія Кошице!
Проживання: 3 ночі у Попраді
Можливість відвідати: купальні Vrbov,Кежмарок, Закопане, замок Оравський Град, Термал парк Бешенева, Демянівські печери
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Програма туру

1 день Ужгород, Попрад та Vrbov

Прибуття в Ужгород поїздом №13 о 08:51 (за розкладом). Посадка в автобус на залізничному вокзалі м.Ужгород.
Виїзд автобуса із Ужгорода до Словаччини. Перетин кордону. Переїзд до Левочі, прогулянка містом. Лівоча – колишній центр Спіша, у минулому найбагатше місто Спіша, у центрі міста дуже добре збереглася середньовічна площа, яку оточують близько 60 будівель у стилі готики та ренесансу. У костелі Св. Якуба (вх. квиток 5 EUR) знаходиться найвищий дерев'яний готичний вівтар у світі – робота видатного різьбяра Майстра Павла з Левочі. На Маріанській горі знаходиться Маріанський костел, який є однією з 10-ти Базилік у Словаччині. У 2009 році місто записано у Світову культурну спадщину ЮНЕСКО.
Пропонуємо Вам чудову релаксацію в термальному комплексі Врбов (дорослий 15 EUR. діти до 12 років – 12 EUR - 3 години) — у термальній купальні Врбов ви знайдете справжню геотермальну воду, яка вважається однією з найкращих мінеральних вод у Центральній Європі із вмістом важливих для людського організму
мінеральних речовин. Геотермальна вода, що наповнює басейни, виходить з глибини понад 2000 м і містить мінерали, що сприятливо впливають на опорно-рухову, дихальну, нервову системи, на шкіру і серцево-судинну систему. Температура води сягає 59 °C. У басейнах підтримується температура від 26 до 38 °C. Повній релаксації сприяють форсунки зі струменями води, що знімають напругу м'язів.
Переїзд у Попрад. Поселення в готелі категорії 3*.
Нічліг.

2 день Кежмарок

Сніданок. Вільний час.
Рекомендуємо:
екскурсію до міста Кежмарок (18 євро дорослі/12 євро діти віком до 12 років). Кежмарок – королівське місто по праву можна назвати Татранською перлиною. Історичний центр міста завдяки архітектурним пам'ятникам, що добре збереглися, має середньовічний вигляд. Найвідомішими пам'ятниками Кежмарка вважається замок XIII ст., костел Святого Хреста або, як його ще називають, «базиліка-мінор» (1444-1498) та протестантська артикулярна дерев'яна церква Святої Трійці (1717), яку в 2008 р. було внесено до . світової спадщини ЮНЕСКО.
 — Пропонуємо поїздку до Старого Смоковця – один із найстаріших та найпривабливіших курортів у Високих Татрах. Це місце сповнене особливої чарівності, яке надають йому старовинні дерев'яні споруди (кінець дев'ятнадцятого століття) та нові будівлі готелів та пансіонатів, збудовані з дотриманням традицій національної архітектури. Наземна канатна дорога за 9 хвилин підніме Вас на висоту 1263 м., на гору Гребінок. Пройшовши туристичною стежкою Ви побачите всю пишність Високих Татр. (дорослий 10 EUR, дитина до 12 років - 5 EUR- (підйом на фунікулері Стари-Смоковець - Гребієнок за додаткову плату).
Пропонуємо Вам вечеря у національному стилі у Колибі у Старій Лісні (дорослий 22 EUR, діти до 12 років – 17 EUR). На Вас чекає гостинна атмосфера та смачна їжа з напоями. 
Повернення до готелю. Ночівля.

3 день Деманівська Долина, Bešeňová та Oravský Podzámok

Сніданок. Вільний час. Для допитливих пропонуємо екскурсію «Цей Чарівний підземний світ» (18 євро дорослі/12 євро діти). На Вас чекає відвідування найбільшої печерної системи! Демянівські печери – це найдовша дев'ятиярусна система, що складається із 170(!) різних печер. Найвражаючою з них вважається Печера Свободи – унікальна печера з величними водоспадами та сталагмітами, оригінальними та химерними формами озер – одна з найкрасивіших у Європі. Поруч із печерами є кілька чарівних ресторанчиків, кафе та магазинчиків із сувенірами, де Ви можете купити сувеніри та пообідати.
Після відвідування печери рекомендуємо на вибір:
екскурсію до чарівного замку Оравський Град (закритий у квітні), що знаходиться недалеко від міста Дольни Кубін (22 євро дорослі/14 євро діти до 12 років). Відвідування Оравського Замку. Оравський град, мабуть, найсуворіший і найбрутальніший із майже двохсот словацьких замків. Височить він на 112-метровому скелястому вапняковому скелі, майже вертикально над річкою Орава, будувався з 13 по 16 століття. Похмурий середньовічний образ Оравського замку приваблює до нього кіношників з усього світу, зйомки ведуться майже не припиняючись. Саме тут знімалася добра частина чехословацьких казок, а також перший фільм про Дракулу "Носферату: Симфонія жаху".
відвідати Термал парк Бешенева (30 євро дорослі/24 євро діти до 12 років = трансфер + вхідний квиток, пакет SEA and FUN, 4-5 годин). Ареал Термал парку знаходиться в курортному селі Бешенева, пропонує чудовий відпочинок з комплексом послуг та видами на гору Хоч (Choč) та Малу Фатру (Malú Fatru). Цілий рік тут відкрито 6 зовнішніх басейнів, які наповнені термальною водою з температурою 26 – 40 °C. Термальна вода містить Ca, Mg, Fe, Mn, Na, K і її склад позитивно впливає на рухову систему і на дихальні органи, вона застосовується і в косметиці.
відвідування Аквапарку «Татраландія» (28 євро дорослі/23 євро діти = проїзд + вх.квиток на 3 години, пакет стандарт). Цілюща вода Татраландії з температурою 60 градусів витікає на поверхню із глибини 2500 метрів. У ній містяться залишки морської води, що знаходилася тут 40 млн років тому. І ось на цій воді побудований найбільший оздоровчо – розважальний водний комплекс у Словаччині (9 басейнів, 20 тобоганів та водних гірок, джакузі та безліч басейнів).
Повернення до готелю. Ночівля.

4 день Кошице та Ужгород

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд у м. Кошице. Екскурсія Кошице. Це неймовірно красиве зі своєрідною архітектурою і приголомшливою центральною пішохідною зоною місто відразу завоює Ваше кохання. Основна визначна пам'ятка міста — собор Святої Єлизавети, найбільший у Словаччині та один із найбільших у Східній Європі. Виїзд до України. Прибуття до Ужгорода прибл. 17:00.

Вартість туру

Дата виїзду

Дорослі/діти до 18 років

Акційна вартість

Доплата за
одномістне розміщення

Усі заїзди

148 євро

128 євро

+50 євро

 

У вартість туру входить

У вартість туру не входить

  • Проїзд автобусом за маршрутом;
  • Проживання в готелі 3*;
  • Сніданки;
  • Оглядова екскурсія Кошице;
  • Супровід керівника групи;

 

  • Залізничний проїзд Київ-Ужгород-Київ (від 800 грн.купе). Залізничні квитки можна придбати самостійно;
  • Рекомендовані екскурсії, відвідування аквапарків, вхідні квитки;
  • оформлення документів для відкриття візи - 10 євро;
  • Туристам з біометричними паспортами віза не потрібна. Консульський збір-35 євро (крім дітей та студентів до 21 року, пенсіонерів) + 12 євро послуги візового центру оплачують усі, хто звертається за візою;
  • медична страховка - 2 євро/турист; для туристів віком від 60-74 років 4 євро/турист, для туристів віком від 75 років і старше – уточнюйте розмір оплати у менеджера;
  • Особисті витрати, додаткове харчування.

Просимо звернути увагу

  • Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування, та/або послуг гіда, та/або резервації, та/або вартості паркування/стоянки/в'їзду автобуса на території об'єкта.
  • Автобусне обслуговування та супровід керівника у вільний час не передбачено;
  • Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
  • Фірма не несе відповідальності за пробки на дорогах, погодні умови та роботу митних служб;
  • Автобус рухається із швидкістю, дозволеною правилами перевезення пасажирів у країнах Євросоюзу;
  • Туалети в країнах Євросоюзу можуть бути платними, середня вартість – від 0,50 до 1 євро.
  • Проживання в готелях категорії 3*, у деяких випадках можливе 2*, якщо готель за якістю на рівні 3*;
  • Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені на додатковому ліжку у двомісному номері
  • Гарячі напої в автобусі не готуватимуться. Під час тривалих переїздів кожні 3-3,5 години ми робитимемо зупинки, де буде можливість придбати чай/каву чи інші напої.
  • Мінімальна кількість для виконання факультативної програми – 20 осіб.
  • Супроводжуючий групи НЕ робить організований заїзд групи до супермаркетів «Теско» чи інших, якщо це не зазначено у програмі туру.
  • При виїзді з Євросоюзу на кордоні TAX-FREE оформлятися не буде.

ІНШІ ТУРИ на 8 Березня та ЦІНИ ТУТ 
ВСІ НОВИНИ «Каліпсо Україна», ЦІКАВОСТІ для ПОДОРОЖІВ – на НАШІЙ СТОРІНЦІ в FACEBOOKINSTAGRAMTELEGRAM  і обов'язково почитайте наш БЛОГ! Натхнення Вам на майбутні подорожі!

Анастасія Яковенко

Анастасія Яковенко

+38 (095) 238-08-08

  

  office@kalipsoua.com