fbpx
Пошук за параметрами

Краків – це ідеальне місто для вікенду!

Краків – це ідеальне місто для вікенду!

Друзі, на День Незалежності 24.08 їдемо до Московського королівського міста – Кракова до нашого дуже популярного туру » Weekend у Кракові зі Львова. Це один з найкращих та найпопулярніших турів до Європи. Ще популярнішим він став після Без візового режиму. Адже для поїздки потрібен лише біометричний паспорт та гарний настрій J))) Виїхавши вранці зі Львова, вже по обіді ми прогулюємося старовинними вуличками, розглядаємо фортечні споруди, оригінальні пам'ятки архітектури та мистецтва. Ми куштуватимемо найсмачніші національні страви у тематичних закладах і навіть просто на вулиці (…не дорого…). Польська кухня одна з найсмачніших, голодними не будете – це точно!

Місто справді королівське, своєю розкішшю воно пронизане «до ниточки». Саме в цьому місті Ви можете відчути себе справжнім королем і королевою, неквапливо покататися каретою по всьому центру міста прямо до Вавельського палацу по «Дорозі королів», щоб випити чашку королівської кави. Скажімо по секрету, що у Вавелі шалені десерти))))

Коли поїдемо до Кракова не забудьте піднятися на гору міської ратуші, щоб подивитися на місто з висоти пташиного польоту. Вигляд зачаровує! Звичайно ж, у нас буде можливість подивитися сучасний Краків, і спеціально для Вас, наші дорогі туристи, трансфер на шопінг у найбільший шопінг мовляв у Кракові Galeria Krakowska!

Ще один момент: не забудьте привезти сувенір, що є символом цього міста – дракона! Ви зможете його побачити на власні очі, головне бути обережним і слухняним, щоб не потрапити в його немилість, щоб дракон Вас не спопелив своїм полум'ям. Зацікавило? Тоді нам точно по дорозі)))

Час пройде швидко, навіть не вагайтеся. Дорогою додому ми відвідаємо, ще одне унікальне місце – Соляні копальні Велічки. Усього 15 хвилин від Кракова. Нас попереду чекає підземне місто, в якому були навіть польоти на повітряній кулі! Ви можете собі уявити? 

Краків – це безперечно ідеальне місто для вікенду! Збираємо друзів та їдемо, на зустріч вихідним по-королівськиJ)))))