fbpx
Пошук за параметрами

Як ми побували в Лондоні, Единбурзі, Ангкор-Ваті та Бангкоку. А ви з нами на Шрі-Лаку?

Як ми побували в Лондоні, Единбурзі, Ангкор-Ваті та Бангкоку. А ви з нами на Шрі-Лаку?

Вітання!

Пам'ятаєте, ми писали, що створили новий проект «Експедиції з Каліпсо»?

Так от сьогодні хочемо розповісти, як це класно було, і куди ми летимо найближчим часом.

«Експедиція до Англії та Шотландії» просто перевернула та підірвала внутрішній світ! Нас було 5-8 осіб (група трохи змінювалася), всі позитивні та щасливі. Говорили лише одне: «Ми мріяли про Лондон усе життя. І ця мрія стала найяскравішою реальністю. Нас підчепила фраза:  London is the capital of Great Britain? І ми поїхали! »

Від холодних снігових днів у січні місяці ще 10 хлопців відлетіли з Георгієм у «Експедицію в Індокитай: Таїланд, Камбоджу та В'єтнам».  Піщані білі пляжі, дикі джунглі, крихітні безлюдні острови, буддистські пагоди, величні храми і незаймані людиною куточки природи. Проїхали 3 країни, а наприкінці експедиції засмагали на райському піратському острові Кох-Ронг.  3 тижні літа серед суворої зими залишили враження на все життя!

А зараз ми хочемо нагадати, що наприкінці жовтня вирушаємо до Експедиції по всьому острову з рафтингом, джунглями, національними парками, трекінгом та горами, відпочинком на океані на Шрі - Ланку!

Шрі Ланка – це пляжний відпочинок, це райський острів для подорожі! Так кажуть усі досвідчені мандрівники, які повернулися зі Шрі-Ланки додому.

9 днів колесимо по всьому острову, живемо в готелях на водоспадах, піднімаємося на Пік Адама, годуємо слонів в унікальному розпліднику, а на завершення відпочиваємо 4 дні на океані і постимо фотки в instagram!

Нас буде небагато, до 10 людей. Готелі перевірені та гарної якості, гіди – найкращі на острові. Аналогічного туру України немає. Квиток на прямий рейс МАУ коштує зараз приблизно 580 дол. Вартість програми зі сніданками та вечерями 661 дол.

Повірте, буде весело!

Весь острів Цейлон за тиждень + заряд енергії від хвиль індійського океану = перемога над осінньою депресією та море щасливих емоцій.

Ви з нами?

А ще у нас є класний інстаграм Kalipso Ukraine, оригінальний інстаграм «Експедиції з Каліпсо» на які ми щиро рекомендуємо підписатися, щоб нічого не пропустити. На обліковий запис фейсбук теж велкам!

Наша команда шле вам гарячі поцілунки та чекає на нові експедиції!