fbpx
Пошук за параметрами

WEEKEND У КРАКОВІ зі Львова на 8 БЕРЕЗНЯ! за 78 євро!

WEEKEND У КРАКОВІ зі Львова на 8 БЕРЕЗНЯ! за 78 євро!

Маршрут: Львів – Ланьцут – Краків – Велічка – Львів
Дати туру:
08.03.2018Гарантія

3 дні/2 ночі

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Екскурсія Краковом «Дорогий королів»; Шопінг в одному із найбільших торгових центрів Кракова!

Вартість від 78 євро

Програма туру: 

1 день Львів, Ланьцут та Краків

Посадка у Львові у комфортабельний автобус. Переїзд до Польщі.
Перша зупинка: Ланьцут. Екскурсія в палац графів Потоцьких (15 євро дор./12 євро діти). Після війни тут влаштований один із найбільших та найбагатших у Польщі музеїв інтер'єрів, палац прикрашений ліпниною, живописом та скульптурами. Палацовий комплекс оточує старий, мальовничий парк у англійському стилі. Ланьцутський каретний двір віднесений до найцікавішої та найбільшої в Європі колекції старовинних карет. Прибуття в Краків. Поселення в готель.
Для бажаючих - відвідування Аквапарку (15 євро) – одного з найбільших у Європі, що складається з 8 гір, фонтанів, гідромасажів, 8 джакузі, гейзерів, гротів та безліч інших розваг. Вода у басейнах, заг. площею 1586 м2, озонована, з температурою 28-32? Вечеря*. Ночівля.

2 день Краків

Сніданок в готелі.. Виїзд на екскурсію Краковом. Ви познайомитеся зі старовинним Королівським Собором, в якому поховані королі та визначні діячі Польської держави. Піднявшись на дзвіницю, Ви зможете загадати бажання, яке обов'язково здійсниться, торкнувшись найбільшого в Польщі дзвону. Також, Ви побачите Старе Місто: прогуляєтеся Королівською дорогою, побачите найстаріший у Центральній Європі - Ягеллонський університет, Головний Ринок з вежею Ратуші, Маріацький костел (4 євро), Флоріанські Ворота, Барбакан та фрагменти оборонних стін міста.
У вільний час пропонуємо відвідати:
Вавельський пагорб із Королівським палацом (18 євро дор./15 євро діти). Ознайомтеся зі старовинним Королівським Собором, де поховані королі та видатні діячі Польської держави, відвідайте Королівські кімнати, де зберігаються цінні експонати. Стіни королівських кімнат прикрашені красивими фламандськими шпалерами, що становлять історичні події, сцени з Біблії або міфічну флору і фауну. Цінна колекція фламандських гобеленів, зроблених на замовлення короля Сигізмунда Августа в середині XVI століття, є однією з найцікавіших і найкрасивіших пам'яток замку;
пропонуємо відвідати - Парк Мініатюр «Світ Мрії» (25 євро дор./20 євро діти). Парк Мініатюр є єдиним місцем, де Ви можете об'їхати весь світ за один день. Тут Ви лише за кілька хвилин перетнете кордон, а геніально розроблені алейки парку проведуть Вас у багато країн до їх найвідоміших пам'яток. Парк налічує понад 50 моделей найвідоміших архітектурних чудес світу, у тому числі: храм Акрополь, Колізей, Пізанську вежу, собор Святого Петра, статую Свободи, китайську стіну, Ейфелеву вежу, Тріумфальну арку, Біг Бен, Сфінкс, Білий дім. Майже всі мініатюри збудовані в масштабі 1:25. Для бажаючих відвідати Парк Динозаврів та міні-зоопарк доплата 5 євро.
Екскурсію – Краківський підземний музей (15 дор/12 євро діти). Якщо хочете знати, яким був Краків кілька століть тому, варто просто спуститись під землю. Чотири метри вниз під головну площу міста – і опинитеся віч-на-віч з історією. Краківський музей – один із найбільших підземних музеїв Європи.
Екскурсію - Єврейський квартал Казімєж (10 євро) нерозривно пов'язані з історією краківських євреїв. Їхню долю іноді називають феноменом вигнань і повернень. У єврейському Казімежі життя било ключем з кінця XV століття до трагічного Геноциду. З 1989 року з'явилася мода повертатися до Казімєж, а 1993 року Стівен Спілберг зняв тут фільм «Список Шиндлера». Саме з цього періоду в усьому світі стало відомо про краківський Казімєж. Вечеря*. Ночівля.

3 день Величка та Львів

Сніданок у готелі. Визволення номерів. Виїзд на екскурсію в Рудники Величка (8 євро + вхідний квиток), які є пам'яткою ЮНЕСКО. Ви побуваєте в найстародавнішій в Європі (понад 700 років) соляній шахті, яка складається з 9 поверхів, найнижчий з яких знаходиться на глибині 327м. Туристична траса проходить через 1-ий, 2-й та 3-й поверхи, тому туристи повинні подолати 120 сходинок донизу. Саме в цих місцях знаходяться старовинні та цінні кімнати із солі. А підземний собор із соляними скульптурами може вразити найвибагливішого туриста. Виїзд до Львова. Прибуття до Львова. Посадка групи до поїзда після 23:00.

 Вартість туру

Вартість

Дорослі/діти до 18 років

Пакети додаткових екскурсій

Доплата за одномісне розміщення

Базова вартість

130 євро

Без попередньої покупки факультативних екскурсій

+35 євро

Акційна вартість

98 євро

Без попередньої покупки факультативних екскурсій

+35 євро

Акція №1

88 євро

при покупці 2-х факультативних екскурсій на вибір

+35 євро

Акція №2
(На виїзд 08.03.2018)

78 євро

при покупці факультативних екскурій Ланцу, Підземний музей, Казімєж, Велічка

+35 євро

У вартість туру входить:

  • Проїзд автобусом класу за маршрутом туру;
  • Проживання в готелях 3* у номерах з усіма зручностями на базі сніданків;
  • Медичне страхування;
  • Супровід керівником групи з усього маршруту;
  • Оглядові екскурсії, зазначені у програмі: Краків

 У вартість туру не входить:

  • Факультативні екскурсії;
  • Вхідні квитки до екскурсійних об'єктів (церкви, собори, музеї тощо);
  • Проїзд у громадському транспорті;
  • Особисті витрати;
  • Консульський збір та послуги візового центру 53 євро; для дітей та студентів до 21 року, пенсіонерів – 18 євро.
  • Туристам з Києва туроператор може надати послуги з купівлі залізничних квитків Київ-Львів-Київ (750 грн.купе/550 грн плацкарт). Залізничні квитки можна придбати самостійно. Заздалегідь уточніть у менеджера напрями, на який поїзд брати квитки.

Просимо звернути увагу

  • Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування, та/або послуг гіда, та/або резервації, та/або вартості паркування/стоянки/в'їзду автобуса на території об'єкта.
  • Автобусне обслуговування та супровід керівника у вільний час не передбачено;
  • Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
  • Фірма не несе відповідальності за пробки на дорогах, погодні умови та роботу митних служб;
  • Автобус рухається із швидкістю, дозволеною правилами перевезення пасажирів у країнах Євросоюзу;
  • Туалети в країнах Євросоюзу можуть бути платними, середня вартість – від 0,50 до 1 євро.
  • Проживання в готелях категорії 3*, у деяких випадках можливе 2*, якщо готель за якістю на рівні 3*;
  • Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені на додатковому ліжку у двомісному номері
  • Гарячі напої в автобусі не готуватимуться. Під час тривалих переїздів кожні 3-3,5 години ми робитимемо зупинки, де буде можливість придбати чай/каву або інші напої.
  • Мінімальна кількість для виконання факультативної програми – 20 осіб.
  • Супроводжуючий групи НЕ робить організований заїзд групи до супермаркетів «Теско» чи інших, якщо це не зазначено у програмі туру.
  • При виїзді з Євросоюзу на кордоні TAX-FREE оформлятися не буде.
ІНШІ ТУРИ на 8 Березня та ЦІНИ ТУТ 
ВСІ НОВИНИ «Каліпсо Україна», ЦІКАВОСТІ для ПОДОРОЖІВ – на НАШІЙ СТОРІНЦІ в FACEBOOKINSTAGRAMTELEGRAM  і обов'язково почитайте наш БЛОГ! Натхнення Вам на майбутні подорожі!
Аліна Момонт

Аліна Момонт

+38 (044) 495-57-93

+38 (050) 550-34-35

+38 (063) 494-31-49

  

SKYPE alinamomont

  office@kalipsoua.com