fbpx
Пошук за параметрами

Бразилія

Тури до Бразилії на 2024 рік

Тури до Бразилії

Бразилія… Могутні хвилі океану, білі людні пляжі, різнокольорові фарби карнавалу в Ріо-де-Жанейро, запальна самба, галасливі вечірки, вуличний та пляжний футбол, краса засмаглого тіла та розслаблена атмосфера, властива південним країнам – цю Бразилію знає кожен є й інша – темні води та дикі джунглі Амазонки, де живуть індіанці, ревючі водоспади та величні гори, тихі океанські бухти, самобутні історичні міста, маленькі села та поселення… Кожен мандрівник знайде та полюбить тут свою Бразилію… 

Звичайно, у нас багато комбінованих турів до Бразилії з іншими країнами Південної Америки. Основні програми скомбіновані, звичайно ж, з Аргентиною, оскільки країни мають спільний кордон і найкрасивіший водоспад світу — Ігуасу. Також ми комбінуємо програми турів до Бразилії з Чилі та Перу, а також з Уругваєм та Парагваєм, які знаходяться зовсім близько до Бразилії і в ці країни ми возимо тури на 1 або 2 дні. 

індивідуальні тури до південної Америки

Шукаєте корпоративний чи індивідуальний тур до Південної Америки? бажаєте отримати найвищий сервіс, супроводження групи турлідером з України, ексклюзивні екскурсії у форматі експедицій? бажаєте відвідати ті кутки Південної Америки, які мало хто відвідував з мандрівників з України? 

Я з радістю та з великим досвідом допоможу Вам у розробці та написанні маршруту туру, бронюванню готелів та лоджів, бронюванню транспорту, всього що необхідно для мандрівки найвищої якості. 

«Я відвідав усі країни Південної Америки і впевнено можу сказати, що всі ці країни різні та прекрасні, всі вони гідні відвідати їх». Ваш Маруненко Георгій 

Зв'яжіться зі мною безпосередньо +380503256261 або tckalipso@gmail.com

 

Бразилія: найкращий час для подорожей – цілий рік!

Карнавал у Ріо 2023 + Аргентина, Уругвай, Парагвай
Карнавал у Ріо 2023 + Аргентина, Уругвай, Парагвай

Карнавал у Ріо 2023 + Аргентина, Уругвай, Парагвай