fbpx
Пошук за параметрами

ГВІАНСЬКІ РОБІНЗОНИ

ГВІАНСЬКІ РОБІНЗОНИ

Дати туру: 22.02.2018, 23.03.2018, 28.04.2018, 25.05.2018, 22.06.2018, 20.07.2018, 18.08.2018, 15.09.2018, 20.10.2018, 11.11.2018, 23.12.2018

ВЕНЕСУЕЛА, ТРИНІДАД-і-ТОБАГО, ГАЙЯНА, СУРИНАМ, ФРАНЦУЗЬКА ГВІАНА.

 подорож південною америкою  подорож південною америкою

Подорож дозволить познайомитись із дивовижною природою та унікальною культурною спадщиною країн так званої «Нелатинської Америки», частково пройти шляхом експедиції знаменитого французького авантюрного письменника Луї Буссенара. Більше того: під час подорожі Ви познайомитеся з природою усієї Гвіанської області, від Венесуели до Французької Гвіани, а якщо буде бажання, то й Бразилії! 

1 ДЕНЬ. Приліт до Каракасу. Пересадка на регулярний вечірній рейс місцевих авіаліній (Асерка) до Пуерто Ордас або Сьюдад-Болівар. Розміщення в готелі у Сьюдад-Болівар. 
2 ДЕНЬ.
Вранці ми їдемо на аеродром і сідаємо у невеликий літак «Сессна» для того, щоб здійснити переліт до Канайми — найбільшого національного парку Венесуели. Після прильоту ми розміщуємося в бунгало, а після обіду сідаємо в човен і прямуємо вгору річкою Каррао до водоспаду Сальто-Анхель. По обох берегах річки маємо відкриваються захоплюючі уяву види. Піднявшись вгору бурхливою річкою Чурун, ми висаджуємося і йдемо пішки до підніжжя тепуя (давньої відсанцової гори) Ауйян, з якої спадає водоспад Анхель. Ночуємо у гамаках у таборі біля підніжжя Ауйяна.
подорож південною америкою
3 день.
Повертаємося вниз річкою Каррао в «базове» село Канайма на березі однойменного озера. Після обіду знову сідаємо на катер і вирушаємо до водоспадів, під одним з яких (Сапо) нам навіть доведеться пройти!

4 день. Переліт до Сьюдад-Болівару, далі - до Каракаса. Ночівля в Ла-Гуайрі.
5 день.
Виліт на острів ТРИНІДАД. Порт-оф-Спейн, столиця держави Тринідад-і-Тобаго. Це колоритне карибське місто славиться різноманітністю архітектурних стилів та химерною сумішшю культурного життя. Ночівля в готелі в зеленій частині міста.
6 ДЕНЬ.
Вільний час на Тринідаді, подорож на пляжі. Переліт до Джорджтауна - столицю Кооперативної Республіки Гайяна.

подорож південною америкою
7 день.
Джорджтаун, знайомство з містом, відвідування найбільшого у Південній Америці англіканського дерев'яного собору та зоопарку, де можна побачити навіть ламантинів.

8 день. Політ літаком до водоспаду Кайетер в серці гаянської тропічної сельви. Це один із найбільш захистливих і цікавих днів у нашій подорожі, оскільки ми маємо познайомитися з реліктовою флорою і мікрофауною, що збереглися з часів динозаврів, та й подивитися сам водоспад — найкрасивіший у всій Гвіанській області, хоч і не такий високий, як Сальто-Анхель у Венесуелі. Однак цього ж дня ми маємо ще один короткий переліт — у містечко Бартіка на річці Ессекібо. Звідси на катері ми переправимося на острів Слот, де на нас чекає розміщення в готелі, що належить місцевому орнітологу та золототорговцю (у Гайяні таке суміщення — гаразд). 
9 день.
Водоспади Маршалла та Білої Води. Плавання до найстарішого голландського форту Кік-Овераль (Форт тер Хоген). Повернення на острів Слот. Увечері — поїздка катером до острова папуг.

10 ДЕНЬ. Повернення до Джорджтауна. По дорозі – огляд Форта-Зеландія – колишньої голландської укріпленої торгової факторії на річці Ессекібо. Переліт до Парамарібо (Суринам).

11 день. Парамарібо. Екскурсія по Парамарібо - мабуть, найнезвичайнішою за своїм виглядом столицю американської країни. Окремі квартали Парамарібо нагадують Голландію, інші нічого не нагадують, вони унікальні самі по собі. Поїздка районом Комменвейне, де Ви матимете можливість подивитися колишні плантації.

подорож південною америкою  подорож південною америкою  подорож південною америкою

12 ДЕНЬ. Переліт в індіанське село Палумеу, невелике поселення в самому серці Суринам джунглів. Розміщення у комфортабельному лоджі.
13 день.
На моторному каное ми вирушаємо вгору річкою Палумеу, обходимо пішки пороги Тромбака і, знову пересівши на каное, досягаємо табору (загальний шлях займає від 4 до 7 годин, залежно від швидкості води).

14 ДЕНЬ. Сходження на гору Касікасіма. Крім того, що гора дивовижно гарна сама по собі, з неї відкриваються захоплюючі краєвиди. Сходження нескладне (висота гори всього 718 м), доступне людям середньої фізичної підготовки. Спуск та підйом займають близько 8 годин.

15 ДЕНЬ. Повернення вниз за течією до Палумеу.

16 ДЕНЬ. Відвідування індіанської села, знайомство з життям та звичаями суринамських індіанців. Переліт до Парамарібо. 

17 ДЕНЬ. Переїзд у Французьку Гвіану. Переправа на човні через річку Мароні. Відвідування колишнього табору для злочинців Сен-Лоран-дю-Мароні – чарівне містечко на кордоні з Суринамом. Переїзд до приморського містечка Куру. Розміщення в готелі. 

18 ДЕНЬ. Відвідування музею гвіанської космонавтики. Якщо пощастить, спостереження запуску гвіанської космічної ракети. Переїзд до Кайєнни.

19 день. Кайєнна. Ми здійснимо пішохідну прогулянку столицею Французької Гвіани. В архітектурному плані Кайєнна лише віддалено нагадує Батьківщину-Францію, хоча окремі квартали можна порівняти зі старими французькими містами.
подорож південною америкою
Увечері на нас чекає літак, проте… чому ми нам не продовжити подорож, скажімо, до БРАЗИЛІЇ? Це можливо, і тоді Ви здійсните запаморочливу подорож від ОРІНОКО до АМАЗОНКИ! Після цього Ви з гордістю зможете розповідати про те, що побачили дійсно ВСЮ ГВІАНУ, від краю до краю!

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ: 3666 доларів США + візи, авіаквитки, аеропортові збори, медична страховка. 

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:

  • транспорт (автобус, човни, трансфери),
  • вхідні квитки до музеїв,
  • проживання в готелях пристойної категорії (*** або близько того) зі сніданками,
  • гіди та провідники.
  • У Канаймі, під час походу до Касікасімі, кілька ночей у кемпінгах до гамаків. 

ДОДАТКОВО ОПЛАЧУЮТЬСЯ:

  • візи,
  • міжнародні авіаквитки,
  • аеропортові збори,
  • медична страховка. 

При мінімальній групі 10 осіб; у разі зменшення кількості учасників бюджет експедиції може коригуватись у бік збільшення; вартість одномісного розміщення обумовлюється окремо. 

Маршрут може бути модифікований залежно від розкладу авіаперельотів та змін/доповнень під час самої поїздки. 

Георгій Маруненко

Георгій Маруненко

+38 (050) 325-62-61

  

SKYPE marunenko

  tckalipso@gmail.com