fbpx
Пошук за параметрами

"Каліпсо Україна" - UPGRADE!

"Каліпсо Україна" - UPGRADE!

Друзі, добрий день!

Давно ми не спілкувалися з Вами в режимі Live.
Запитайте: Як у нас справи? Відповімо: "Все по порядку:)"

І так, ми раді повідомити, що запустили два нові проекти. Часто чули від вас: «Хочемо туди, де мало туристів, щось цікаве та незвичайне і що не так дорого, як індивідуальний тур. Ви ж розумієте, не ті часи». І ось рівно рік тому у нас народилася ідея проекту «Експедиції з «Каліпсо Україна.»

Ми створили новинку за принципом новизни та унікальності, більшу частину Експедицій склали нестандартні, нові та абсолютно унікальні маршрути, що не бачать 95% туристів. Ми поєднали досвід 9 років роботи на ринку, надійних партнерів у країнах подорожей та можливість подорожі у групах до 10 осіб (здешевлює маршрут). 

Кому цікаво: (для переходу, натисніть на значок):

 Трохи пізніше ми поділимося враженнями, фотографіями та емоціями з експедицій, які вже відбулися 🙂 

Відкриваючи все більше нових країн для себе, повертаючись додому, нас постійно відвідувала думка, чому до нас не їдуть натовпи європейців, китайців, американців. Хтось з цього, можливо, посміється, а ми до сумних подій в Україні приймали групи зі Швейцарії, Норвегії, Білорусії, Прибалтики. І люди були у захваті від України. Нам щиро дуже хочеться, щоб про Україну дізналися в цьому світі, як про колоритну, гостинну відвідування, що стоїть, і недорогу країну.      

Кому цікаво: (для переходу, натисніть на значок):

І, звичайно, наш «заводик» з виробництва путівок «Каліпсо Україна» так само радує постійних і нових туристів своєю надійністю, гнучкістю та ціновою політикою :).

 

 

Нагадуємо, що у нас так само актуальні найгарячі пропозиції на море до Туреччини, Єгипту, Греції, Хорватії, Чорногорії, а ось вчора навіть до Таїланду :), недорого і якісно звертайтеся до Юлі. Viber +38050-325-62-72 або на пошту kalipso-ua@i.ua

Ми так само «закохуємо» українців в Україну. Автобуси щотижня за графіком йдуть у улюблені та нові, незвідані місця! І до Європи теж…. Після «без віз» наші регулярні тури вихідного дня до Словаччини, Польщі, Угорщини, Прибалтики стали ще актуальнішими. Хочете це все відразу чи по черзі? Тоді набирайте Аліну +38 (063) 494-31-49 або на пошту: kalipso-ua@i.ua

Авіа тури в улюблену «Стареньку Європу» та Великобританію, Грузію, Австралію, США, Нову Зеландію (і це що відразу на думку приходить), нестандартні корпоративні тім-білдінги та тури по всьому світу «чаклує» Настя. З'явилися одразу запитання — дзвоніть +38 (063) 494-31-59 або пишіть на пошту kalipso-ua@i.ua.

І на завершення — ідейні натхненники і не «сірі кардинали» «Каліпсо Україна» так само залишаються:

Георгій Маруненко. З усіх питань - +38 (050) 325-62-61  

Агінський Євген +38 (067) 566-92-91 

Ми завжди онлайн і раді спілкуванню: 
Далі – більше 🙂