fbpx
Пошук за параметрами

Одноденна екскурсія до Чорнобильської зони та Прип'яті.

Одноденна екскурсія до Чорнобильської зони та Прип'яті.

Одноденна екскурсія до Чорнобильської зони та Прип'яті.  

Одноденна екскурсія до Чорнобильської зони та Прип'яті.

Послуги гіда російською мовою по всьому маршруту!

Тривалість: 1 день

Обід у вартості програми!

Програма туру:

День 1-й

8.00 Ранній виїзд із Києва.

10.30-11.00 Проїзд через контрольно-пропускний пункт «Дитятки» на межі 30-кілометрової зони (зона відчуження та зона безумовного (обов'язкового) відселення), паспортний контроль, інструктаж з дотримання правил радіаційної безпеки та інформаційна бесіда з фахівцем ДП страхових документів

Примітка. Під час розмови відвідувачі отримують короткі відомості про зону відчуження (включаючи ЧАЕС), її проблеми, знайомляться з основними напрямками робіт, які виконуються у зоні відчуження підприємствами сфери управління ГАЗО України.

11.30-14.00 Оглядова поїздка до 10-кілометрової зони за маршрутом: м. Чорнобиль (пам'ятник «Тим, хто врятував світ») — КПП «Лелев» — переїзд до ЧАЕС через поховане село Копачі — об'їзд ЧАЕС — зупинка на оглядовому майданчику об'єкту «Укриття » («Саркофаг») — відвідування оглядового павільйону — переїзд до «мертвого міста» Прип'ять — огляд м. Прип'ять (без відвідування будівель) — об'єкт «Чорнобиль-2» — КПП «Льолев» (дозиметричний контроль) — переїзд до м. Чорнобиль .

14.00 Огляд м. Чорнобиль (Свято-Іллінський храм, меморіальний комплекс «Зірка Полин», місця відстою зразків техніки, що брала участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС).

16.00 Обід у м. Чорнобиль (екологічна чистота продуктів гарантується). 16.45 Від'їзд із м. Чорнобиль. 17.00 Проїзд через КПП "Дитятки".

19:00-20:00 Повернення до Києва.

Вартість програми:

Ціни вказані в Доларах ($) за одну особу:

ГАРАНТОВАНИЙ ТУР (від 2 ЛЮДИНА)!

2

6

10+1

15+1

20+1

$

$

$

$

$

106

70

70

63

60

 

 

У вартість програми включено:

  •  Транспортне обслуговування
  •  Обід
  •  Страхування
  •  Супровід екскурсоводом – ліквідатором

Важливо!

Учасник поїздки ОБОВ'ЯЗКОВИЙ повинен ВІДПОВІДНО-ЛІТНІМ. УЧАСНИКИ МОЛОДШЕ 18 РОКІВ НЕ МОЖУТЬ БУТИ ДОПУЩЕНИ ДО ПОїздки НІ ПРИ ЯКИХ ОБСТАВАХ, ВКЛЮЧА СУПРОВІД БАТЬКІВ.

З СОБОЮ В ДЕНЬ ВІДПРАВЛЕННЯ НЕОБХІДНО МАТИ ПАСПОРТ, ДАНІ ЯКОГО ВИ ВКАЗАЛИ ПРИ

РЕЄСТРАЦІЇ. ОДЯГ І ВЗУТТЯ ПОВИННІ БУТИ Зручними, пристосованими для тривалих піших прогулянок. КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНІ ВІДКРИТІ ОДЯГ І ВЗУТТЯ, НАВІТЬ У СМАЧНУ ПОГОДУ (Тобто МАЙКИ, ШОРТИ, ШЛЕПАНЦІ, Спідниці і т.п.). В залежності від погоди рекомендується брати головні прибори, шарфи, сонцезахисні окуляри, запасні шкарпетки, накидки від дощу і т.д.

ІНШІ ТУРИ в Україні та ЦІНИ ТУТ 
ВСІ НОВИНИ "Каліпсо Україна", ЦІКАВИНКИ для МАНДРІВНИКІВ - на нашій сторінці в FACEBOOKINSTAGRAMTELEGRAM  і обов'язково почитайте наш БЛОГ!

Натхнення Вам на майбутні подорожі!

Анастасія Яковенко

Анастасія Яковенко

+38 (095) 238-08-08

  

  office@kalipsoua.com