fbpx
Пошук за параметрами

Львів – не лише «Криївка» та Високий Замок. Але це теж!

Львів – не лише «Криївка» та Високий Замок. Але це теж!

Львів – не лише «Криївка» та Високий Замок. Але це теж!

У Львові хоч раз у житті відпочивала кожна людина! А правильніше сказати, раз на рік. Ми любимо це місто. Нам подобається проводити вихідні, неспішно гуляти вуличками, насолоджуватися запахами цього міста. Мені здається, вже практично кожен може сам провести екскурсію Львовом та його кафешками.

Але я пропоную трохи урізноманітнити програму та додати родзинки, щоб у пам'яті відклалися не лише львівські пляцки та сирники, а й трохи історії.

1) Пропоную не просто ходити та пити каву. Взяти кавову екскурсію на 3 кав'ярні із дегустаціями. Якщо зовсім не любитель екскурсій – при заході в кав'ярню, почитайте про каву, що замовлятимете або запитаєте у офіціантів. Стільки цікавостей про запаяна кава, турецька та віденська. Немає межі досконалості!

2) Екскурсія «Нічна варта Львова» — це чудова альтернатива нічним тусовкам міста. Ви побачите Львів із іншого боку. Якщо сильно захочете, то перелетіть у думках у 18-19 століття, порадієте, що живете у 21-му:). Дуже повчально іноді.

3) Прогуляйтеся Львівськими підземеллями, загляньте на майстер-клас у «Майстерню шоколаду», подивіться, як добувають каву.

4) Якщо є ще один вільний день, їдьте замками «Золотої Підкови» Львівщини: Підгірці – Олесько – Золочів. Можна на машині, можна екскурсійним автобусом зі Львова.

Найкрасивіший із замків знаходиться у селі Підгірці.

Він збудований у 1635-1640 роках з подачі коронного гетьмана Станіслава Конецпольського. Виглядає дуже ефектно з боку, хоч і знаходиться не в найкращому вигляді — у замку йде нескінченна реставрація.

Олеський замок суворіший і набагато більше схожий на класичний замок. Машиною можна під'їхати лише до підніжжя пагорба, на якому стоїть замок. Підйом до замку легкий – через трохи занедбаний парк.

Золочівський замок. Скажу одразу, під час будівництва ніхто не думав про фотогенічність замку (такий термін тоді й уявити не могли) — головним завданням проектувальників була неприступність фортеці. Потрібно бачити комплекс замку живцем, довкола себе — лише так можна осягнути його величність. 

Далі буде

Подорожуйте Україною! Любіть Україну! Відкривайте щось нове у кожній поїздці. Нехай життя буде наповненим!

Найкращі тури до Львова шукайте на нашому сайті >>> https://goo.gl/NgSvmv

А УНІКАЛЬНІ ТУРИ НА ТРАВНЕВІ 2018 >>> https://goo.gl/quKIbx